5 שנים של פיירפוקס

קצת תמים וילדותי, אבל עדיין חמוד למדי. 5 שנים לפיירפוקס – לטעמי, הדפדפן הכי משובח שיש:

3 תגובות ל-“5 שנים של פיירפוקס

  1. למרות שאני חסיד אדוק של פיירפוקס החל מתחילתו, אני חייב להודות שלאחרונה הוא התחיל להיות קצת בעייתי בכמה תחומים. ובנוסף לזה כרום נראה קורץ יותר ויותר, במיוחד כשמשווים את מהירות פיענוח ה HTML שלו לעומת פיירפוקס.

    עם כל האהבה שלי לפיירפוקס, אם לכרום היו את אותם תוספים ואם הם היו פותרים מכמה דברים מעצבנים בדפדפן (כמו למשל שכל לשונית חדשה מאפסת את הזום של הדף) – הייתי עובר לכרום בלי לחשוב פעמיים.

  2. בעיית הפופ-אפים באמת כמעט שנעלמה, אבל אני חושב שזה לא בזכות פיירפוקס אלא מכיוון שמספר האתרים השונים בהם אנחנו גולשים הצטמצם משמעותית בשנים האחרונות. מעט אתרים מקבלים הרבה טראפיק על חשבון הזנב הארוך שהפך להיות ארוך ודק.

  3. יש משהו במה שאלי אומר, גם אני התחלתי לראות קצת איטיות במערכת,

    אבל אני איתך: לא נוטש
    את השועל האש!

    🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>